• Gratis verzenden vanaf €50
  • Ecologisch voor mens en dier
  • Diverse betaalmethodes
  • IDEAL betaling

Wie ben ik


Welkom bij IngridBeckCreations!

Ik ben blij met jouw bezoek op mijn website! 

 

Er is genoeg te beleven op mijn site en er is voor iedereen wat wils!

 

Op mijn website wil ik mensen inspireren om een verandering van leven te gaan maken. Je voornemens omzetten naar acties en zo kleine ecologische stappen maken en andere mensen inspireren om dit ook te gaan doen, alle kleine beetjes helpen. Niet alleen de hippe jongeren gaan veranderen naar ecologisch en verantwoord leven maar ook de 40 plussers gaan deze verandering maken. En ik wil jullie daarbij een handreiking aanbieden! 

 

Dit kan inhouden dat er tips en trucs voorbij kunnen komen, maar ook dat je in de webshop artikelen kunt kopen die deze visie ondersteunen.   

   

Je kunt op mijn website ook terecht voor gerecyclede en ge-upcyclde meubelen, van maatwerk en jouw persoonlijke ideeën tot leven brengen, tot onze standaard programma met jouw eigen twist. Bij IngridBeckCreations weet ik raad met jouw interieur, samen komen tot de personal touche zodat thuis thuis is voor een eerlijke prijs. In de webshop staan ook producten die zoveel mogelijk uit natuurlijke materialen zullen bestaan.

 

Ik streef bij IngridBeckCreations naar circulaire ondernemen en proberen dit zoveel mogelijk te integreren in mijn producten en bedrijfsvoering. Een goed voorbeeld is het hout en staal wat ik gebruik zoals het hout komt zo veel mogelijk van bomen die gerooid moesten worden door ziekte of gewoon omgevallen zijn door ouderdom en/of weersinvloeden.

Bij IngridBeckCreations maak ik ook gebruik van sloopbedrijven die aan materialen-salvage doen voor een tweede leven. Hier komen de mooiste "juwelen" vandaan om een mooi en functioneel van meubelstuk te kunnen maken.

Mocht je vragen of verzoeken hebben laat een bericht achter. 

Ik neem snel contact met je op om samen tot jouw persoonlijke leefstijl of interieur te komen!

Tot gauw!!

Het IngridBeckCreations team