• Gratis verzenden vanaf €50
 • Ecologisch voor mens en dier
 • Diverse betaalmethodes
 • IDEAL betaling

Huishouden

Fermenteren in plaats van compost maken!

De binnen composteerder is een uitvinding uit Japan! Bokashi betekent "gefermenteerd organisch materiaal". De Bokashi-methode in een luchtdichte bak is een supersnel verzuringsproces met behulp van effectieve micro-organismen.

Bokashi-starter zijn tarwe-zemelen met Effectieve Micro-organismen geactiveerd, die het fermentatie proces starten in de bokashi.

Product is te gebruiken met de Bokashi keukenemmer.

Zeepvlokken

€ 10,30

Zeepvlokken

€ 10,30
Deze zeepvlokken zijn zeer geschikt om je eigen wasmiddel en vloeibare basiszeep  te maken.  Met 1 kilo zeep kan je 60 liter vloeibaar wasmiddel en/of vloeibare zeep maken. 

Citroenzuur

€ 10,49

Citroenzuur

€ 10,49
Ook last van kalkaanslag in verschillende huishoudelijke producten zoals waterkokers, wasmachines, en koffiezetapparaten? Wacht dan niet langer en gebruik dit plantaardige citroenzuur die kalk gelijk verwijdert!

  Bijenwas is een geelachtige substantie gemaakt door bijen. De bijen gebruiken het om hun korven te bouwen.

  Terre de Sommière is een simpele, traditionele ontvlekker met verbazingwekkend sterke absorberende krachten: goed om te her-ontdekken.

  De producten van Ecodis worden verwerkt in veel standaard schoonmaakproducten.

  Ecocube

  € 4,95

  Ecocube

  € 4,95

  De EcoCube haalt alles eruit wat erin zit!
  Doordat verpakkingen vaak onvoldoende worden geleegd en toch weg worden gegooid, verspillen huishoudens elk jaar aardig wat voedsel. Dat is echt zonde!

  Je favoriete tandpasta, het laatste druppeltje lijm, het beetje mayonaise voor de inmiddels koudgeworden frietjes... De tubes zijn bijna op, maar nog niet helemaal. Hoe kan je die laatste beetjes er nog uit krijgen? Je zou de tubes open kunnen knippen/snijden, maar dan wordt je schaar of mes vies. Er is een makkelijkere oplossing voor, namelijk: de tube-uitknijper! 

  Save a flush

  € 3,00

  Save a flush

  € 3,00

  De zak van Save-A-Flush plaats je in het waterreservoir. De zak neemt vervolgens water op totdat het een volume van 1 liter water heeft bereikt.

  Deze waterbespaarder wordt gemonteerd aan de vlotter in je stortbak. Zodra je bij het doortrekken de doorspoelknop loslaat, stopt de waterstroom onmiddellijk door de waterstop. Je spoelt dus nooit meer water door je toilet dan nodig is. 

  De doorstroming van het water wordt beperkt naar 7 liter per minuut voor de kraan en 8 liter per minuut voor de douche. De druk van het water blijft nagenoeg hetzelfde, waardoor je niets inlevert qua comfort. Je bespaart wel op water en gas.

  Deze handige tool is ideaal om te trainen korter te douchen. Ineens van 10 minuten douchen naar 5 gaan is lastig, daarom doe je het met deze zandloper in fasen: je kan kiezen tussen 8, 6 en 4 minuten. Zo leer je je doucheroutine korter te maken en kan je flink water besparen.

  Deze digitale timer met alarm heeft de mogelijkheid om af te tellen en achterop zit een zuignap die de mogelijkheid biedt hem op de ondergrond vast te zetten.

  U kunt zelf de tijd instellen bij deze douchecoach. Na het verstrijken van deze tijd, gaat het alarm van de douchecoach af. Op deze manier kunt u eenvoudig zien hoe lang u doucht. Ook kunt u een doel stellen om bijvoorbeeld 20% minder lang te douchen. Deze douchecoach helpt u dit doel te bereiken en fors water en energie te besparen.   

  Ecobooster voor montage tussen doucheslang en handdouche  De werking is eenvoudig !  Bij het openen van de douche kraan staat de Ecobooster kraan op bespaarstand ingesteld.

  Wil je graag van "minder lekkere" luchtjes af komen, maar zijn de meeste luchtverfrissers geen optie vanwege de chemicaliën, oliën of parfums? Dan is dit de luchtverfrisser voor jou!

  Product info

  Kokosborstels zijn zeer duurzaam en ideaal voor het reinigen van flessen, flacons, babyflessen en meer zonder ze te bekrassen. Met het afgeronde uiteinde kan je ook goed de bodem schoonmaken. De borstels zijn gemaakt met een ijzeren steel en biologisch afbreekbare kokosvezels.

  1 stuk 25 cm lang