• Gratis verzenden vanaf €50
  • Ecologisch voor mens en dier
  • Diverse betaalmethodes
  • IDEAL betaling

Recepten

Koken, wie is daar nu niet mee bezig. Ik wel en daarom probeer ik ook graag recepten uit, maar maak ook nieuwe recepten. De recepten zijn allemaal gebaseerd op de producten uit mijn moestuin maar ook uit mijn leven. Wij zijn in ons gezin met veel mensen dus ook veel smaken. Maar mijn favoriete keuken is met stip op nummer 1 de Aziatische keuken. Op nummer twee staat de mediterrane keuken. Maar variatie is de beste stimulans voor de smaakpapillen!  

 

Elke week komt er een nieuw recept op de website te staan. Het zijn niet altijd de moeilijkste recepten om te maken maar dat is ook helemaal niet nodig. Je kunt namelijk heerlijk eten met eenvoudige ingrediënten. Kies als je gaat koken vooral voor verse en kwaliteitsproducten, je zult zien dat je eten dan al beter smaakt. 

In de loop van het jaar komen ook alle recepten als voorbeeld op het YouTube kanaal te staan. Dan kun je dus ook kijken en samen met mij koken!

Er staan bij mijn recepten geen voedingswaardes, calorieën of dat ze geschikt zijn voor een dieet. Het beste is gevarieerd koken en eten. 

Eet smakelijk