• Gratis verzenden vanaf €50
  • Ecologisch voor mens en dier
  • Diverse betaalmethodes
  • IDEAL betaling

Blog 2 Vakantie ?!

Gepubliceerd op 15 juli 2021 om 11:27

Vakantie is de ultieme tijd om uit te rusten en bij te tanken. Het geeft ruimte in je hoofd voor de nieuwe ideeën. Bij mij is dit niet anders als bij iedereen. Maar ook om na te denken hoe ik mezelf wil positioneren in de markt en wat mijn drive erbij zal zijn. Ik heb gemerkt dat te veel advies vragen niet altijd goed is. Iedereen bedoelt het goed maar ideeën en opvattingen zijn persoonlijk. En zo zal het ook zijn met mijn website/webshop. Altijd zal er een persoon voorbij komen die er toch een andere visie heeft en deze graag ook tot uitvoer wil zien in mijn bedrijf.  En soms ben ik een pleaser daarin en soms niet! Nu alles een beetje begint te lopen durf ik langzaamaan ook meer deze visie naar buiten te brengen. Ik wil recyclen-upcyclen en het liefst zo ecologisch mogelijk.  Dit is echt wel een worsteling om de juiste producten te vinden maar ook om te bedenken hoe ver zal ik daarin gaan. Maar ik leef met het idee dat je zonder in extremen te vervallen ook veel kunt betekenen en bereiken in de wereld. Als je maar  blijft geloven.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.